Reservieren

Reserveren

Doordeweeks dineren

Graag bieden wij u de mogelijkheid om op doordeweekse dagen te genieten van een all-in 5-gangendiner. In de klassieke allure van het restaurant is het mogelijk om doordeweeks culinair te genieten van een wisselend menu, geïnspireerd door het seizoen. Dit arrangement omvat een sprankelend aperitief, een culinair 5-gangenmenu met bijpassende wijnen, mineraalwater, koffie en/of thee en verrukkelijke friandises.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 132,50 per persoon. Dit arrangement is alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Op Michelin-niveau eten en drinken voor slechts € 85,00 per persoon.
Het hele jaar kunt u bij aankomst voor 19 uur elke dinsdag, woensdag en donderdag intens genieten van een driegangenmenu, met bij elke gang een andere, passende wijn. Inclusief tafelwater en verrukkelijke friandises bij de koffie of thee, ter afronding van het diner.

Vrienden van Jacob arrangement

Dit arrangement mag u, als echte levensgenieter, niet missen. U begint de avond met een tongstrelend diner met uitstekende wijnen in, het met een Michelin-ster bekroonde, restaurant De Vrienden van Jacob. Daarna hoeft u niet meer naar huis te rijden, want u kunt wegdromen in een van de schitterende landhuiskamers van Landgoed Duin & Kruidberg. Op de website van het Landgoed vindt u alle details!

Door de weekse Vrienden arrangement

Het Vrienden van Jacob Arrangement is al jaren een groot succes gedurende het weekend. Om iedereen de kans te bieden deze culinaire ervaring eens te beleven, hebben wij voor u het Door de Weekse Vrienden Arrangement samengesteld. Na ontvangst met een heerlijk glas Prosecco geniet u van een tongstrelend viergangendiner met bijpassend wijnarrangement in, het met een Michelinster bekroonde, Restaurant de Vrienden van Jacob. Daarna hoeft u niet meer naar huis te rijden, want u kunt wegdromen in één van onze schitterende landhuiskamers. Op de website van het Landgoed vindt u alle details!

Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u geruime tijd van te voren te reserveren.

Wie Landgoed Duin & Kruidberg voor het eerst bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken. Het monumentale landhuis met zijn oud-Hollandse architectuur is van een klassieke schoonheid, net als de schitterende, in Engelse stijl aangelegde tuin. Het landgoed ligt in het prachtige natuurgebied Zuid-Kennemerland, een oase van rust in de drukke Randstad.

Klassieke allure en een maximum aan comfort

Landgoed Duin & Kruidberg is een klassiek hotel, dat dit stijlvolle historische erfgoed combineert met de hoogste kwaliteitseisen van vandaag. Voor gasten uit binnen- en buitenland die het behoud van dit fraaie monument en zijn omgeving op waarde weten te schatten. Het hotel biedt haar gasten hoogwaardige kwaliteit en optimale service, in een stijlvolle ambiance. Medewerkers zijn vriendelijk en professioneel en gewend om in te spelen op uw wensen en verwachtingen en zullen deze in veel gevallen zelfs overtreffen.

De hotelaccommodatie bestaat uit 75 luxe hotelkamers. In het landhuis zelf bevinden zich 31 klassieke, in Engelse stijl ingerichte kamers. De aangrenzende hotelvleugel telt 44 modern ingerichte Patio kamers. Vrijwel alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en apart toilet. Enkele kamers hebben een douche en daarnaast ook een bad. In het hele hotel heeft u gratis toegang tot (draadloos) internet. Op het landgoed is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Conferenties, congressen en evenementen

Het is mogelijk om Landgoed Duin & Kruidberg geheel of gedeeltelijk te huren voor evenementen, congressen, vergaderingen, productpresentaties, lunches en (gala)diners (voor enkele honderden personen). Met vijf authentieke sfeervolle stijlkamers en tien multifunctionele zalen zijn de mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten zeer groot.

Een onvergetelijke bruiloft in stijl?

Een compleet verzorgde bruiloft, inclusief ceremonie, receptie, diner en feest. Alles wordt in het werk gesteld om deze dag voor u en uw gasten tot een onvergetelijke belevenis te maken. U hoeft slechts uw eisen en wensen kenbaar te maken, wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u ontspannen kunt genieten en uw aandacht over uw gasten kunt verdelen.

Meer weten? Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0)23 – 512 18 00 afdeling reserveringen of u kunt terecht op onze website Landgoed Duin & Kruidberg.

Overnachten

De combinatie van de luxe hotelaccommodatie van Landgoed Duin & Kruidberg, Restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK staat garant voor zeer aanlokkelijke arrangementen, waarbij u zich niet druk hoeft te maken over de rit naar huis, maar comfortabel kunt blijven overnachten! Er zijn diverse arrangementen mogelijk die elk hun eigen charme hebben...

Een actueel overzicht van alle arrangementen die Landgoed Duin & Kruidberg u te bieden heeft vindt u op deze website. Graag tot ziens op het Landgoed!

Individuelle Reservierungen

Für individuelle Reservierungen kontaktieren Sie uns bitte per E-Mail an info@duin-kruidberg.nl oder per Telefon unter: +31 (0)23-512 18 00.

Gruppenreservierungen

Wenn Sie 6 Zimmer oder mehr für eine ganze Gruppe reservieren möchten, wenden Sie sich bitte an unsere Abteilung Banquet Sales: reserveringen@duin-kruidberg.nl oder +31 (0)23-512 18 00.

Landgoed Duin & Kruidberg

Geschäftsführer: Bernard Lensink
Personalwesen (Stellenangebote/Bewerbung): personeelszaken@duin-kruidberg.nl