• 26 augustus fietspicknick in de duinen met de Vrienden van Jacob

  Jun 2017

  Op zaterdag 26 augustus kookt Executive Chef Alain Alders midden in de duinen voor u. Na afloop van een prachtige fietstocht onder begeleiding van de boswachter van Natuurmonumenten kunt u genieten van een uitgebreide picknick.

  De fietstocht start om 11:30 uur waarna u om 13:00 uur kunt genieten van een overheerlijke lunch in de duinen. Prijs leden: € 85,00 p.p. Prijs niet-leden: € 94,50 p.p.

 • 24 juni Fietspicknick

  Jun 2017

  Op zaterdag 24 juni kookt Executive Chef Alain Alders middenin de natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland voor u.Na afloop van een prachtige fietstocht, onder begeleiding van de boswachter van Natuurmonumenten, kunt u genieten van een uitgebreide picknick.

  De fietstocht start om 11:30 uur waarna u om 13:00 uur kunt genieten van een overheerlijke lunch midden in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Prijs leden: € 85,00 p.p. Prijs niet-leden: € 94,50 p.p.

 • Oud-collega’s eren ‘culinair directeur’ Alain Alders van De Vrienden van Jacob

  Apr 2017

  Oud collega’s serveerden maandag 24 april een lunch voor Alain Alders en zijn gasten. Dit ter ere van het jubileum van de executive chef. Hij is twintig jaar in dienst van Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. Tevens stond men stil bij het feit dat het bijbehorende restaurant met Michelinster, genaamd De Vrienden van Jacob, vijftien jaar bestaat.