Hotel

Hotel

Wie Landgoed Duin & Kruidberg voor het eerst bezoekt, kan niet anders dan onder de indruk raken. Het monumentale landhuis met zijn oud-Hollandse architectuur is van een klassieke schoonheid, net als de schitterende, in Engelse stijl aangelegde tuin. Het landgoed ligt in het prachtige natuurgebied Zuid-Kennemerland, een oase van rust in de drukke Randstad.

Klassieke allure en een maximum aan comfort
Landgoed Duin & Kruidberg is een klassiek hotel, dat dit stijlvolle historische erfgoed combineert met de hoogste kwaliteitseisen van vandaag. Voor gasten uit binnen- en buitenland die het behoud van dit fraaie monument en zijn omgeving op waarde weten te schatten. Het hotel biedt haar gasten hoogwaardige kwaliteit en optimale service, in een stijlvolle ambiance. Medewerkers zijn vriendelijk en professioneel en gewend om in te spelen op uw wensen en verwachtingen en zullen deze in veel gevallen zelfs overtreffen.

De hotelaccommodatie bestaat uit 75 luxe hotelkamers. In het landhuis zelf bevinden zich 31 klassieke, in Engelse stijl ingerichte kamers. De aangrenzende hotelvleugel telt 44 modern ingerichte Patio kamers. Vrijwel alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche en apart toilet. Enkele kamers hebben een douche en daarnaast ook een bad. In het hele hotel heeft u gratis toegang tot (draadloos) internet. Op het landgoed is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Conferenties, congressen en evenementen
Het is mogelijk om Landgoed Duin & Kruidberg geheel of gedeeltelijk te huren voor evenementen, congressen, vergaderingen, productpresentaties, lunches en (gala)diners (voor enkele honderden personen). Met vijf authentieke sfeervolle stijlkamers en tien multifunctionele zalen zijn de mogelijkheden voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten zeer groot.

Een onvergetelijke bruiloft in stijl?
Een compleet verzorgde bruiloft, inclusief ceremonie, receptie, diner en feest. Alles wordt in het werk gesteld om deze dag voor u en uw gasten tot een onvergetelijke belevenis te maken. U hoeft slechts uw eisen en wensen kenbaar te maken, wij nemen u alle zorgen uit handen, zodat u ontspannen kunt genieten en uw aandacht over uw gasten kunt verdelen.

Meer weten? Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0)23 – 512 18 00 afdeling reserveringen of u kunt terecht op onze website Landgoed Duin & Kruidberg.