Brasserie & Loungebar DenK

Brasserie & Loungebar DenK

In het souterrain van het landhuis bevindt zich de zeer eigentijdse, sfeervolle Brasserie & Loungebar DenK. Alain Alders, Executive Chef van Landgoed Duin & Kruidberg bedacht het culinaire concept. De diverse smaakvolle gerechten worden in de open keuken bereid met dagverse, seizoensgebonden ingrediënten uit de regio. Klassieke brasseriegerechten, met net even een andere insteek. Zoals een steak tartare die à la minute wordt bereid, verrassende soepen en opvallend smakelijke vegetarische gerechten. Inclusief een aantal tongstrelende wijn-spijscombinaties. In de Loungebar worden cocktails, wijnen, champagne en gedistilleerde dranken geschonken. Ook is deze loungebar de ideale plek voor een aperitief of digestief.

Cocktailcursussen en wijnproeverijen
In Brasserie & Loungebar DenK worden regelmatig cocktailcursussen, champagne- en wijnproeverijen en andere evenementen georganiseerd. Voor de lunchkaart en de menukaart en meer informatie kunt u terecht op de website.