Arrangementen

De combinatie van de luxe hotelaccommodatie van Landgoed Duin & Kruidberg, Restaurant De Vrienden van Jacob en Brasserie & Loungebar DenK staat garant voor zeer aanlokkelijke arrangementen, waarbij u zich niet druk hoeft te maken over de rit naar huis, maar comfortabel kunt blijven overnachten! Er zijn diverse arrangementen mogelijk die elk hun eigen charme hebben…

Doordeweeks dineren

Graag bieden wij u de mogelijkheid om op doordeweekse dagen te genieten van een all-in 5-gangendiner. In de klassieke allure van het restaurant is het mogelijk om doordeweeks culinair te genieten van een wisselend menu, geïnspireerd door het seizoen. Dit arrangement omvat een sprankelend aperitief, een culinair 5-gangenmenu met bijpassende wijnen, mineraalwater, koffie en/of thee en verrukkelijke friandises. De kosten voor dit arrangement bedragen € 132,50 p.p. Dit arrangement is alleen geldig op dinsdag, woensdag en donderdag.

Op Michelin-niveau eten en drinken voor slechts
€ 85,00 per persoon

Het hele jaar kunt u bij aankomst voor 19 uur elke dinsdag, woensdag en donderdag intens genieten van een driegangenmenu, met bij elke gang een andere, passende wijn. Inclusief tafelwater en verrukkelijke friandises bij de koffie of thee, ter afronding van het diner.

Vrienden van Jacob arrangement

Dit arrangement mag u, als echte levensgenieter, niet missen. U begint de avond met een tongstrelend diner met uitstekende wijnen in, het met een Michelin-ster bekroonde, restaurant De Vrienden van Jacob. Daarna hoeft u niet meer naar huis te rijden, want u kunt wegdromen in een van de schitterende landhuiskamers van Landgoed Duin en Kruidberg. Op de website van het Landgoed vindt u alle details!

Door de weekse Vrienden arrangement

Het Vrienden van Jacob Arrangement is al jaren een groot succes gedurende het weekend. Om iedereen de kans te bieden deze culinaire ervaring eens te beleven, hebben wij voor u het Door de Weekse Vrienden Arrangement samengesteld. Na ontvangst met een heerlijk glas Prosecco geniet u van een tongstrelend viergangendiner met bijpassend wijnarrangement in, het met een Michelinster bekroonde, Restaurant de Vrienden van Jacob. Daarna hoeft u niet meer naar huis te rijden, want u kunt wegdromen in één van onze schitterende landhuiskamers. Op de website van het Landgoed vindt u alle details! Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u geruime tijd van te voren te reserveren.

Arrangementen